VELEPRODAJNI UVJETI

Rastemo! Kako Boo and Boo nastavlja svoj rast i imamo sve više poslovnih partnera koji prodaju naše proizvode odlučili smo omogućiti veleprodajne narudžbe putem webshopa.

Trenutno se na izradu veleprodajnih narudžbi čeka oko 1-2 mjeseca. Nakon narudžbe dobiti ćete informaciju o okvirnom datumu isporuke. U svakom trenutku možete nas kontaktirati s upitom o trenutnim rokovima isporuke.

1. Minimum Order Quantity – Minimalna količina za narudžbu

Minimalna količina za veleprodajnu narudžbu je 500 €, ne uključujući PDV i trošak dostave. Veleprodajni uvjeti ne primjenjuju se na već snižene proizvode (posebno setove) u webshopu.

2. Kako naručiti

Samo odobreni veleprodajni kupci mogu napraviti veleprodajnu narudžbu.

Poslovni subjekt koji želi postati odobreni veleprodajni kupac treba se registrirati putem webshopa i mailom nas obavijestiti o interesu za poslovnu suradnju.

Boo and Boo zadržava pravo odbiti zahtjev.

Kada je zahtjev odobren, veleprodajni kupac može vidjeti veleprodajne cijene (veleprodajne cijene umanjene su i izražene su bez PDV-a).

Po zaključenju narudžbe primiti ćete potvrdu iz sistema i informativnu ponudu. Unutar 5 radnih dana od narudžbe provjeriti ćemo dostupne količine i dezene, te poslati potvrdu sa informacijom o okvirnom datumu isporuke.

3. Plaćanja

Pri potvrdi narudžbe traži se depozit od 30% ukupnog iznosa, a finalna uplata za preostali iznos vrši se prije slanja.

Plaćanje se može izvršiti direktnom platom na naš žiro račun, molimo da prilikom narudžbe navedete broj ponude ili računa u opis plaćanja.

Moguće je i plaćanje kreditnom karticom (VISA ili MASTERCARD) putem sigurnog, kao i PayPalom, a u tom slučaju zaračunati će se naknada od 2 % ukupnog iznosa.

Moguće je i plaćanje kreditnom karticom (VISA ili MASTERCARD) putem sigurnog linka, a u tom slučaju zaračunati će se naknada od 2% ukupnog iznosa.

Sva plaćanja dospijevaju prije slanja.

4. Dostava

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Sustav će automatski zaračunati trošak dostave u iznosu od 35 kn (PDV nije uključen) za isporuku unutar Hrvatske ili 187,50 kn (protuvrijednost od 25 €) za isporuku na području Europske unije. Ukoliko je potrebno trošak dostave biti će ažuriran prilikom provjere narudžbe.

Nakon slanja primiti ćete poruku sa tracking brojem pošiljke.

5. Oštećenja pošiljke

Molimo Vas da pregledate sve pošiljke i o eventualnim oštećenjima obavijestite nas unutar 5 dana po primitku pošiljke. Vraćeni artikli biti će zamijenjeni novima unutar 14 dana od primitka.

6. Greške proizvoda

Ukoliko se utvrdi da proizvod ima grešku nastalu u proizvodnji, molimo Vas da nas kontaktirate unutar 5 dana od kada se primijetili pogrešku. U takvom slučaju Boo and Boo može izdati knjižno odobrenje za odgovarajući iznos ili zamijeniti proizvod novim. Oštećenja nastala korištenjem proizvoda, a za koje utvrdimo da nisu nastali u proizvodnji ne smatraju se greškom proizvoda.

7. Ekskluzivnost

Na naše proizvode ne nudimo ekskluzivnost. Otvoreni smo za dogovore o ekskluzivnim dezenima.

X