Preflat paket pelena

Super povoljni paket preflat pelena sadrži 14 preflat pelena od bambusa i 6 preflat pelena od konoplje (za duža spavanja i noć).

Preflat pelene koriste se sa snappi kopčicom – nemaju drukere, i vrlo su fleksibilne po pitanju podešavanja veličine. Ušivene mekane elastične gumice omogućuju savršeno pristajanje u preponama. U preflat pelenu se za pojačanje upojnosti može dodati još uložaka (boostera) koliko je potrebno, presvlačenje je jednostavno, a sušenje izuzetno brzo.

Pelene od bambusa osim što imaju izvanrednu moć upijanja, ističu se posebnom mekoćom. Konoplja je najupojnija prirodna tkanina koji se koristi za izradu platnenih pelena, upija čak i do 4 puta više od pamuka pa se zato preporuča za upotrebu tokom noći i dužih spavanja, a ističe se i izdržljivošću. Obje tkanine ne podržavaju razvoj bakterija i u njima nije potrebno guzu mazati kremama.

Paket je prikladan za platneno pelenašenje od rođenja do odvikavanja. Bambus preflat pelena veličinom odgovara od 4 do 17 kg, dok je konoplja manje fleksibilna i veličinom će odgovarati do ca. 15 kg.

 

 

1.526,00kn

Platnene pelene visoke kvalitete i moćne upojnosti, ekološke, ekonomične i nježne za bebinu kožu.


Podijeli sa drugima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
X